Logg inn for å åpne dagsplanen.
Velg hvem som skal legges inn i dagsplanen.
Endre navn eller fjern personer som ikke lenger skal kunne velges. Gamle dagsplaner beholdes.
Endringen gjelder oppgavebanken og oppgaver som allerede ligger i dagens plan.